Панел „Индустрија 4.0 у Србији – стање и даљи развој“ – 14. октобар, ФТН Чачак

„Индустрија 4.0 у Србији – стање и даљи развој“, основна је тема  35. панела који ће бити одржан, у четвртак, 14. октобра на Техничком факултету у Чачку, у  оквиру 38. Саветовања производног машинства у Србије – СПМС 2021. (ПРОГРАМ)

Скуп ће отвори министарка привреде Републике Србије, Анђелка Атанацковић, а учеснике ће поздравити и ректор Универзитета у Крагујевцу, проф. др Ненад Филиповић, декан Факултета техничких наука у Чачку, проф. др Данијела Милошевић, декан Машинског факултета у Београду, проф. др Владимир Поповић и председник Научног одбора СПМС, проф. др Срећко Ћурчић. 

Током радног дела Саветовања биће разматране све актуелне теме производног машинства са акцентом на нове технологије и значај њиховог увођења у производне процесе.  Учесници панела о Индустрији 4.0 говориће о значају националне Дигиталне платформе за даљи привредни и економски развој наше земље, а биће представљени и  примери добре праксе развоја и примене дигиталних технологија у домаћим компанијама „Металац“ из Горњег Милановца, „Слобода“ из Чачка и „Инмолд“ из Пожеге.

Пријаљивање и додатне информације на следећем линку: http://spms.fink.rs/.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.