Зум кафица:  45 МИНУТА О РАЗВОЈНОМ ПУТУ ОД ИДЕЈЕ ДО ТРЖИШТА

Позивају се студенти и млади истраживачи на онлајн дружење, нову Зум кафицу – 45 минута о развојном путу од идеје до тржишта, коју ће реализовати Центар за развој каријере Универзитета у Београду, у уторак, 14. септембра са почетом у 12 часова.

О овој теми говориће Тамара Чолић Милосављевић, менаџер за трансфер технологије у Центру за трансфер технологије Универзитета у Београду.   

Биће речи о кључним димензијама једне пословне идеје, корацима у процесу довођења те идеје до тржишта, о доступним алатима и програмима подршке које нуди Центар за трансфер технологије и иновацијама које развијају студенти и истраживачи са Универзитета у Београду.

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду на свим нивоима студија и онима који су завршили студије у последњих годину дана.

Тамара Чолић Милосављевић, поред писања и управљања пројектима из области иновација и предузетништва, одговорна је  и за успостављање и јачање сарадње између универзитета и привреде, процену потенцијала за комерцијализацију резултата научноистраживачког рада, и посредовање у том процесу. Члан је пројектног тима Европске мреже предузетништва (EEN) у Србији која пружа информације и друге услуге подршке предузећима и предузетницима у циљу ефикасног и ефективног искоришћавања њиховог потенцијала.  Амбасадор је Европског „IP Helpdesk“-а, иницијативе усмерене на подршку у вези питања која се тичу права интелектуалне својине. Члан је међународне асоцијације професионалаца за трансфер технологије (ITTN).  Организовала је и учествовала у реализацији бројних иницијатива усмерених на промоцију и подршку предузетништва, развој и финансирање иновација. Има звање мастер менаџера из области Менаџмента пословних перформанси.

Питања за предавача можете послати путем формулара за пријаву на следећем линку: https://forms.office.com/r/Qgw5SiYdDr

Bookmark the permalink.

Comments are closed.