Панел дискусија: Одрживе каријере у непрофитним организацијама – Како се припремити за одрживу каријеру?

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте и младе истраживаче у области одрживог развоја да се укључе у онлајн панел дискусију „Одрживе каријере у непрофитним организацијама – Како се припремити за одрживу каријеру?“ у четвртак, 16. септембра у 15 часова.

Центар за развој каријере и саветовање студената наставља са причом о одрживом развоју кроз разговоре са професионалцима – алумнистима Универзитета у Београду, који своје каријере развијају на пословима који имају одрживост као главни фокус. Четврти по реду онлине сусрет посвећен је одрживим каријерама у непрофитним организацијама и одговору на питање – како се спремити за каријеру у одрживости.  На ову тему говориће:

Јована Драгић Меј – “WWF Adria” – Јована је завршила Биолошки факултет Универзитета у Београду, смер Екологија и заштита животне средине. Фокус њеног рада је образовање о животној средини и његова улога у заштити природе и подстицању промене понашања усмереног ка заштити биодиверзитета и одрживом развоју.

Јелена Јанакиевски – “SMART kolektiv “- Јелена је апсолвенткиња на Факултету политичких наука Универзитета у Београду, смер за Социјални рад и социјалну политику. Учествује у реализацији пројеката који за циљ имају стручно и финансијско оснаживање социјалних предузећа, као и организацији и спровођењу различитих догађаја који промовишу и умрежавају социјалне предузетнике.

У дискусију ће се путем видео позива укључити и проф. др Виолета Орловић Ловрен, наставник на Катедри за андрагогију Филозофског факултета Универзитета у Београду и Наташа Деспотовић студенткиња Факултета организационих наука, представница студентске организације AIESEC.

Заинтересовани студенти и млади истраживачи могу се пријавити и поставити питања панелистима на https://forms.office.com/r/GnY6kEgfin

Сусрети са професионалцима који су изградили “одрживе” каријере су добра прилика за студенте и дипломце да дођу до значајних информација, неопходних вештина и знања који им могу помоћи да изграде пут ка одабраној каријери у пољу одрживог развоја.

Детаљније о програму “Одрживе каријере у Србији – одговорни грађани 21. века“ погледајте на страници: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ok

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.