Bilateralni panel Nemačka – Srbija: Primeri najbolje prakse I4.0 – petak, 09. jul

Mašinski fakultet u Beogradu i nemačka kompanija FESTO Didactic organizuju bilateralni panel na temu „Najbolja praksa Industrije 4.0 u Srbiji i Nemačkoj“. Ovaj,  33. po redu panel posvećen Industriji 4.0, biće održan 9. jula u onlajn formatu, a skup će otvoriti ministarka privrede Republike Srbije, gospođa Anđelka Atanacković.

 

Radni deo skupa odvijaće se kroz dve tematske sesije na kojima će biti predstavljene nacionalne strategije za Industriju 4.0, kao i primeri najbolje prakse u Srbiji i Nemačkoj. Detaljan program panela možete pogledati OVDE.

Do sada je Mašinski fakultet u Beogradu sa svojim partnerima (Ministartvo za prosvetu, nauku i tehnološki razvoj, Ministartvo privrede, Ministartvo odbrane, PKS, PKS-PKB, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, Mašinski fakultet u Nišu, Naučno-tehnloški park iz Beograda, Fakultet za mašinstvo i građevinarstvo iz Kraljeva, Fakultet inženjerskih nauka, Kragujevac, Ekonomski fakultet iz Beograda, Institut ’’Mihajlo Pupin’’, Institut ’’Vinča’’, i drugi) održao 32 panela o Industriji 4.0.

Naredni, 34. bilateralni panel  SAD – Srbija zakazan je za 15. septembar, a zatim sledi serija bilateralnih skupova sa partnerima iz Švajcarske, Austrije,  Češke, Rumunije, Italije, Francuske, kao i skupovi   koji će biti organizovani u saradnji s  Univerzitetom u Novom Pazaru, Stomatološkim fakultetom u Beogradu i dr.

 

podelite...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.