Билатерални панел Немачка – Србија: Примери најбоље праксе И4.0 – петак, 09. јул

Машински факултет у Београду и немачка компанија FESTO Didactic организују билатерални панел на тему „Најбоља пракса Индустрије 4.0 у Србији и Немачкој“. Овај,  33. по реду панел посвећен Индустрији 4.0, биће одржан 9. јула у онлајн формату, а скуп ће отворити министарка привреде Републике Србије, госпођа Анђелка Атанацковић.

 

Радни део скупа одвијаће се кроз две тематске сесије на којима ће бити представљене националне стратегије за Индустрију 4.0, као и примери најбоље праксе у Србији и Немачкој. Детаљан програм панела можете погледати ОВДЕ.

До сада је Машински факултет у Београду са својим партнерима (Министартво за просвету, науку и технолошки развој, Министартво привреде, Министартво одбране, ПКС, ПКС-ПКБ, Факултет техничких наука у Новом Саду, Машински факултет у Нишу, Научно-технлошки парк из Београда, Факултет за машинство и грађевинарство из Краљева, Факултет инжењерских наука, Крагујевац, Економски факултет из Београда, Институт ’’Михајло Пупин’’, Институт ’’Винча’’, и други) одржао 32 панела о Индустрији 4.0.

Наредни, 34. билатерални панел  САД – Србија заказан је за 15. септембар, а затим следи серија билатералних скупова са партнерима из Швајцарске, Аустрије,  Чешке, Румуније, Италије, Француске, као и скупови   који ће бити организовани у сарадњи с  Универзитетом у Новом Пазару, Стоматолошким факултетом у Београду и др.

 

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.