Бесплатна сертификована обука за студенте: Applying Professional Scrum (APS) training

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у партнерству са компанијом Zuhlke, у суботу и недељу, 22. и 23. маја, организује бесплатну сертификовану обуку под називом “Applying Professional Scrum (APS) training”.

Scrum представља савремени метод агилног управљања пројектима и пословања који професионалним тимовима помаже да на најбољи могући начин развију свој производ.

Током ове дводневне обуке, 25 студената Електротехничког, Економског, Машинског, Математичког и Факултета организационих наука ће научити:

  • основе SCRUM-a и агилног приступа пословању,
  • како да их успешно примене,
  • како да превазиђу честе изазове у оваквом начину рада и
  • постану сјајни SCRUM тимски играчи.
  • да након успешног похађања тренинга положе тест за Professional Scrum Developera и стекну веома цењен и тражен сертификат сертификујуће куће Scrum.org.

Обука ће бити одржана онлајн, на Zoom platformi, у суботу и недељу (22-23. маја) од 9 до 17 часова.

Тренинг ће реализовати Богдан Дорословац , Expert Embedded Engineer / Zuhlke /, тренутно једини Professional Scrum Trener (PST) на територији Србије и Agile coach који ужива у несебичном преношења знања будућим Scrum developer-има. Осим тога, Богдан је и жонглер аматер и заљубљеник у рубикове коцке и главоломке.

Пријавите се за учешће попуњавањем кратког формулара на адреси: https://forms.gle/weJLmERzjDxnUyk59 најкасније до 21. маја у подне.

Неопходно је да учесници буду присутни током свих сати обуке, да су мотивисани да овладају овим вештинама, да знају енглески језик.

Од техничких предуслова неопходно је да имају компјутер, видео камеру И солидну интернет конекцију.

* Више информација о обуци можете прочитати на сајту: https://www.scrum.org/courses/applying-professional-scrum-training

 

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.