Pripremna nastava za prijemni ispit iz matematike šk. 2021/22

Pripremna nastava za prijemni ispit iz matematike šk. 2021/22. počinje 26. decembra 2020. godine i održavaće se svake subote od 10 do 13 časova. Imajući u vidu prisutnost pandemije izazvane virusom SARS-Cov-2, pripremna nastava će se odvijati on-line na platformi Microsoft Teams.

Fakultet zadržava pravo da u slučaju ukidanja pandemije, odnosno donete odluke i mogućnosti realizacije nastave , pređe sa modela on-line nastave na model realizacije pripremne nastave u prostorijama Fakulteta.

Fond časova je 65, a cena 20.000 dinara, u pet rata.

Prijava i obaveze kandidata za pohađanje pripremne nastave: 

  1. Kandidat koji želi da pohađa kurs pripremne nastave treba da potpiše ugovor (docx) i  da izvrši uplatu prve rate. Skenirani ugovor i uplatnicu potrebno je poslati na mejl adresu mpopovic@mas.bg.ac.rs . U mejlu kandidat treba da navede oficijalnu mejl adresu za komunikaciju.
  2. U roku od 24 časa polaznik će dobiti kopiju potpisanog ugovora  od strane Dekana i uputstvo za aktivaciju naloga i lozinku za korišćenje.
  3. Polaznici pripremne nastave dobijaju knjigu: “Zbirka zadataka za pripremu kvalifikacionog ispita za upis na Mašinski fakultet u Beogradu”. O načinu preuzimanja knjige bićete naknadno obavešteni.
  4. Polaznici pripremne nastave su u obavezi da uredno izmiruju finansijske obaveze i da kopije uplatnica proslede na navedenu mejl adresu.
  5. Za sva eventualna pitanja vezana za pristup Microsoft Teams-u obratite se na adresu mpopovic@mas.bg.ac.rs

 

 

podelite...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.