Панел И4.0: Пример најбоље праксе – Инмолд Пожега

“Пример најбоље праксе – Инмолд”,  назив је 26. панела о Индустрији 4.0 који ће бити одржан 13. октобра са почетком у 10:00 часова у Пожеги, где је и седиште ове команије. (позив и програм)

Централна тема скупа је нова индустријализације Србије заснована на моделу И4.0. Учесници ће разматрати елементе примене Дигиталне платформе за индустрију 4.0  у нашој земљи, као дела нове индустријске политике за период 2020/2030. године. Организатори су Машински факултет у Београду и компанија Инмолд, у сарадњи са Регионалном привредном комором Ужице.

У име домаћина и организатора, панелисте ће поздравити господин Горан Јанковић, директор и власник компаније Инмолд, проф. др Радивоје Митровић, декан Машинског факултета у Београду и госпођа Ана Лапчевић, директор Регионалне привредне коморе у Ужицу.

Током радног дела скупа биће речи о Дигиталној стратегији и пракси компаније Инмолд, њеном дигиталном развоју и позитивним искуствима у примени дигиталних алата. У оквиру ове теме биће указано и на значај дуалног образовања у пракси.

О новим правилима у економији Индустрије 4.0 говориће проф. др Драган Ђуричин са Економског факултета у Београду, а др Милован Миливојевић, директор агенције „Olympia Al“  из Ужица, одржаће презентацију на тему „Индустрија 4.0 и интелигентни ланци снабдевања“. Господин Бранислав Срећковић из „ЕНЕЛ“ д.о.о. из Ваљева говориће о производњи инстустријских машина у ери дигитализације, док ће Владан Веснић, професор Техничке школе из Пожеге представити рад Регионалног центра савремених технологија.

У оквиру скупа биће одржан и округли сто под називом Дигитално доба – изазови будућности. Учесници су: Горан Јанковић, директор и власник компаније „Инмолд“, Војин Вукадиновић, директор ИТ сектора у компанији „Металац“ из Горњег Милановца, проф. др Радивоје Митровић, декан Машинског факултета у Београду, Видосава Џагић, заменик директора Привредне коморе Београд, Драган Лазовић, директор компаније „Матис“ из Ивањице, Јасмина Гавриловић, директор  „Аxsanta“  д.о.о.  из Београда.

(Извор: Машински факултет)

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.