АКФ И ЛАБФДУ вас позивају на студентски он-лине уметнички хакатон под називом “Ода Бетовену”!

Дводневни уметнички он-лине хакатон у организацији Аустријског културног форума и Лабораторије интерактивних уметности ФДУ за награде у вредности од € 1,000 и € 500
“У години неизвесности, славимо уметника који је ходао стотинама година испред свог времена – али и нове, младе ауторе спремне да то поново учине.”
КАДА?
Током 26. и 27. септембра Аустријски културни форум у сарадњи са Лабораторијом интерактивних уметности ФДУ одржава дводневни онлине уметнички хакатон под називом “Ода Бетовену”, у част 250 година од рођења великог европског уметника, као и 25 година од чланства Аустрије у Европској унији.
КО?
Позивају се студенти и студенткиње Универзитета уметности, Факултета драмских уметности, Факултета ликовних уметности, Факултета примењених уметности, Факултета музичких уметности или студенти других факултета у Србији који се баве неком врстом уметности, архитектуром, дизајном, анимацијом, новим медијима, композицијом, дизајном звука или светла и занимају се за дигиталне уметности, нове технологије, 3Д дизајн и експерименталан рад. Окупи свој тим или се пријави самостално за учешће!
КАКО?
Како би се пријавио/пријавила, потребно је да до 20. септембра попуниш кратак формулар за себе или свој тим, а потом сачекаш наш позив. Одабрани појединци и тимови ће током 48 часа уз супервизију ментора радити на предлогу решења хакатона.

Више информација можете погледати у прилогу.

Прилог: Позив

Bookmark the permalink.

Comments are closed.