Машински факултет:  Настава у новонасталим околностима

У складу са Одлуком о прогалашењу ванредног стања на територији Републике Србије, Машински факултет у Београду донео је низ мера у вези реализације наставе и других студентских питања.

Поштујући препоруку надлежних институција Машински факултет обавештава студенте свих нивоа студија да се обуставља настава у просторијама факултета. Наставни процес ће се одвијати на начин на који је то могуће у новонасталим околностима.  Обавештење о  начину реализације наставе за сваки предмет у оквиру катедри биће истакнуто на сајту факултета до 17. марта 2020. године.

Предметни наставници су у обавези да у договору са шефовима катедри поставе одговарајуће материјале за сваку недељу наставе предвиђене програмом датог предмета. За реализацију овог задатка одговорни су шефови катедри. За све додатне информације студенти могу да контактирају предметне наставнике.

Одбране мастер радова се такође одлажу.

Служба за студентске послове Машинског факултета пружаће услуге студентима преко е-мејл адресе: dbekric@mas.bg.ac.rs.  На ову адресу студенти могу да упуте све своје захтеве, на које ће, уколико је то могуће, добити одговор у електронском облику у року од 48 сати.

На исту адресу студенти могу да упуте и захтеве за издавање докумената, уверења и потврда у папирној форми. У том случају докумети ће бити достављени путем поште или на портирници факултета у року од 48 часова.

Такође, обавештавамо студенте да у периоду док је на снази одлука о увођењу ванредног стања неће радити ни Библиотека факултета. За неопходне информације студенти се могу обратити на мејл: azubic@mas.bg.ac.rs.

Све нове информације у вези са наставом пратите на сајту Машинског факултета.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.