ParkUP!2019 – Буди део нове стартап генерације

Научно-технолошки парк Београд, у сарадњи са Пословно-технолошким инкубатором техничких факултета, покреће други стартап студентски камп – ParkUP!2019. То је интензиван петодневни програм учења, рада и дружења са циљем да студенти закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје/уоче проблеме, формирају тим и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартап-а.

ParkUP!2019 се одржава у периоду од 18. До 22. фебруара 2019. године у инспиративном окружењу Научно-технолошког парка Београд. Желимо да сјајна искуства и позитивно расположење са летњег стартап парка пренесемо и у зимске месеце. Програм ће се одржавати у поподневним часовима, током пет дана и обавезан је за све полазнике.

ParkUP!2019 намењен је студентима свих образовних профила старости од 18 до 26 година који су отворени за нова знања и искуства, заинтересовани за свет стартап-а, проактивни и мотивисани, заинтересовани да упознају нове људе и опробају се у тимском раду.

Рок пријаве је 1. фебруар 2019. године. За учешће није потребно да имате свој тим или да већ имате пословну идеју. До ње ћете доћи у тимском раду са другим колегама и колегиницама на програму. Учешће је бесплатно. Више информација и пријаве на https://ntpark.rs/parkup/.

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.