Студенти и наставници Машинског факлтета у посети фабрици пумпи Grundfos

Студенти и наставници Модула за хидроенергетику Машинског факултета у Београду недавно су посетили фабрику пумпи „Grundfos“ Србија доо у Инђији, где су обишли производне капацитете и упознали се са производним програмом ове фабрике.

Током посете, студенти и наставници су имали прилику да разговарају са запосленима, првенствено инжењерима и непосредним руковаоцима на производним линијама. Такође, информисали су се и о могућностима запошљавања у овој фабрици, процедурама приликом пријема у радни однос, као и о могућностима дужих и краћих пракси, усавршавања уз рад и другим питањима. 

У разговору наставниика Модула за хидроенергетику, проф. др  Милоша Недељковића, ван. проф. др Ђорђа Чантрака и ван. проф. др Дејана Илића са менаџментом фабрике, разматране су могућности даљег унапређења научно-техничке сарадње, као и сарадње у области стручних пракси на основним и мастер академским студијама. Заједничка је оцена да постоји велики потенцијал за сарадњу на највишем научно-стручно-наставном нивоу.

Ово је била још једна у низу стручних посета, која представља наставак вишегодишње сарадње фирме „Grundfos“ и Машинског факултета Универзитета у Београду. Посету су организовали, испред фабрике пумпи „Grundfos“, госпођа Ана Голобочанин, а са стране Машинског факултета, ван. проф. др Ђорђе Чантрак.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.