Novogodišnja humanitarna projekcija filma „Južni vetar“

Humanitarnom projekcijom filma „Južni vetar“, reditelja Miloša Avramovića, sa neverovatnim Milošem Bikovićem, Draganom Bjelogrlićem i Nebojšom Glogovcem u glavnim ulogama, Studentski parlament Mašinskog fakulteta uspešno završava prvi ciklus projekta „Filmsko veče na Mašincu“.

Projekcija filma „Južni vetar“ najavljena je za ponedeljak, 24. decembar sa početkom u 19.30 u Amfiteatru A na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

Ovom projekcijom, projekat „Filmsko veče na Mašincu“, pored promocije vannastavnih aktivnosti i podsticanja kreativnog učenja, dobio je i humanitarnu dimenziju. Sredstava prikupljena od ulaznica biće uložena u kupovinu novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja i decu sa Kosova i Metohije.  Akciju studenata Mašinskog fakulteta podržao je i sam reditelj filma Južni vetar, gospodin Miloš Avramović koji se saglasio da se projekcija održi u humanitarne svrhe.

„Južni vetar“ je uzbudljivo filmsko ostvarenje, priča o beogradskom podzemlju i organizovanom kriminalu beogradskom podzemlju. Oslikava suštinsku borbu između dobra i zla. Istovremeno, to je poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor.

Posle projekcije filma biće organizovan razgovor sa glumcima i rediteljem.

Broj karata je ograničen, a cena je 200 dinara. Rezervacije na: 069 429 6 888 i 064 443 11 90.

Karte se mogu preuzeti svakog radnog dana od 13 do 15 časova u sobi 001 Mašinskog fakulteta ili na dan projekcije.

(Izvor: Mašinski fakultet)

podelite...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.