Новогодишња хуманитарна пројекција филма „Јужни ветар“

Хуманитарном пројекцијом филма „Јужни ветар“, редитеља Милоша Аврамовића, са невероватним Милошем Биковићем, Драганом Бјелогрлићем и Небојшом Глоговцем у главним улогама, Студентски парламент Машинског факултета успешно завршава први циклус пројекта „Филмско вече на Машинцу“.

Пројекција филма „Јужни ветар“ најављена је за понедељак, 24. децембар са почетком у 19.30 у Амфитеатру А на Машинском факултету у Београду.

Овом пројекцијом, пројекат „Филмско вече на Машинцу“, поред промоције ваннаставних активности и подстицања креативног учења, добио је и хуманитарну димензију. Средстава прикупљена од улазница биће уложена у куповину новогодишњих пакетића за децу без родитељског старања и децу са Косова и Метохије.  Акцију студената Машинског факултета подржао је и сам редитељ филма Јужни ветар, господин Милош Аврамовић који се сагласио да се пројекција одржи у хуманитарне сврхе.

„Јужни ветар“ је узбудљиво филмско остварење, прича о београдском подземљу и организованом криминалу београдском подземљу. Осликава суштинску борбу између добра и зла. Истовремено, то је поучна прича упућена младима у Србији, испричана кроз испреплетане судбине њихових вршњака и свих оних, који су у жељи за бољим животом, направили погрешан избор.

После пројекције филма биће организован разговор са глумцима и редитељем.

Број карата је ограничен, а цена је 200 динара. Резервације на: 069 429 6 888 и 064 443 11 90.

Карте се могу преузети сваког радног дана од 13 до 15 часова у соби 001 Машинског факултета или на дан пројекције.

(Извор: Машински факултет)

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.