Савез студената МФ- Пријем нових чланова

Савез студената Машинског факултета (ССМФ) позива заинтересоване студенте да се прикључе тој студентској организацији која заступа интересе студената и активно ради на подизању студентског сандарда и квалитета студија у сарадњи са професорима и управом Факултета. Рок за пријаву је 5. мај 2018. године.

ССМФ постоји од 1960. године, а основни задаци овог удружења утемељени су на бризи о потребама студената током студирања, њиховом усавршавању, а потом и запошљавању, по завршетку студија. Да би ови задаци били и испуњени ССМФ предузима низ акција, попут организација трибина и научно стручних скупова,  едукационих семинара и других акција које доприносе побољшању студентског стандарда. Такође, ССМФ организује Конгрес студената технике, Сајм пракси “Career info”, бесплатне курсеве страних језика, али и студентских екскурзија, апсолвентских вечери, журки, хуманитарних акција… , студентских журки и слично.

Представници ССМФ-а чине већински део Студентског парламента Машинског факултета, Савета факултета и студенте МФ представљају и на  универзитетском нивоу.

Сви заинтересовани да се укључе у рад ССМФ и допринесу реализацији постављених задатака и бољем академском и друштвеном животу својих колега могу да се пријаве попуњавањем упитника на адреси https://goo.gl/forms/1Q4l0Ly6DYpvuZb23.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.