Инфо дан о омладинским разменама

Светски омладински талас и Удружење студената са хендикепом позивају студенте на „Инфо дан о омладинским разменама” који ће се одржати 21. децембра, од 19 часова, у БИСЦ клубу у Узун Мирковој 3. Том приликом биће представљени пројекти за младе које финансира Европска унија, а биће организована и занимљива креативна радионица.

Због ограниченог броја места пријаве су ОБАВЕЗНЕ, а врше се попуњавањем формулара, до среде 20. децембра у подне, 12ч, путем следећег линка: https://goo.gl/Wo33cu. У среду након затварања пријава, биће прослеђено обавештење о резервацији места.

Инфо дан је организован у оквиру омладинске размене „Спорт за инклузију” која се одржала између 6. и 14. новембра у Малаги (Шпанија), у којој су учествовали млади из 6 различитих европских држава, а чији је циљ био развијање свести о важности инклузије младих из различитих осетљиви група. Презентацију ће држати млади који су учестовали на размени.

Ово је јединствена прилика за студенте да открију свет омладинских размена, сазнају како да аплицирају за пројекте и чују незаборавна искуства оних који су већ учествовали!

За додатна питања можете се обратити Светском омладинском таласу путем мејла office@worldyouthwave.org

Линк за догађај на Фејсбуку: https://www.facebook.com/events/585656841768640/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.