Хуманитарно вече на „Машинцу“  – Stand up за Анастазију!

Да у амфитеатру факултета не мора увек да буде „радно и тихо“, потврдила је феноменална атмосфера на хуманитарној Stand up вечери на Машинском факултету у Београду. Амфитеатар А био је испуњен до последњег места, а  за „смех до суза“ побрнуо се један од водећих домаћих stand up комичара – Срђан Динчић.

Поред смеха, дружења и добре забаве студенти су испунили и своју хуманитарну мисију. Прикупљено је 203.700 динара за лечење Анастазије Гавриловић, 20-годишње студенткиње Факултета безбедности у Београду.

Анастазији је у мају  дијагностикована акутна лимфобластна леукемија.  Прошла кроз четири циклуса хемотерапије. Тренутно се налази у Истанбулу где чека на трансплатацију коштане сржи која кошта 130 хиљада евра.

После хуманитарних караока у новембру, Студентски парламент МФ је у уторак организовао и хуманитарно Stand up вече за Анастазију, а хуманитарној акцији прикључио се и Срђан Динчић.  Stand up комичар је наступио са  best of материјалима из својих 4 one man специјала, а најавила га је колегиница Ана Златановић.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.