Упис на мастер академске студије у шк. 2024/2025. године – ИНФОРМАТОР

                         

                      УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ – МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ

                                                           ИНФОРМАТОР

о условима пријема студената на Мастер академске студије, на основу Конкурса за упис на Мастер академске студије школске 2024/2025. године.

СТУДИЈСКИ ПРОГРАМИ:

  1. Мастер академске студије – Машинско инжењерство (120 ЕСПБ)
  2. Мастер академске студије – Индустрија 4.0 (студијски програм заједнички изводе Машински факултет и Математички факултет) (120 ЕСПБ)

ПРЕТПРИЈАВЉИВАЊЕ И ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА

Електронска претпријава је ОБАВЕЗНА ЗА СВЕ КАНДИДАТЕ и обавља се у периоду од 18. септембра до 1. октобра 2024. године приступом на линк https://www.mas.bg.ac.rs/upis/start сва упутства су дата на наведеној адреси. Кандидати који нису у могућности да самостално обаве електронско претпријављивање, ПРИЈАВУ ће обавити у холу Машинског факултета на инфо пулту од 25. септембра до 2. октобра 2024. године од 12:30 – 14.30 часова.

ПРИЈАВЉИВАЊЕ кандидата за оба студијска програма вршиће се од 25. септембра до 2. октобра 2024. године од 12:30 – 14.30 часова на Машинском факултету. Приликом доласка на факултет, сваки кандидат треба да се јави на Инфо пулт у холу факултета где му се проверава потребна документација за пријаву на Конкурс. Након обављене провере кандидат одлази на шалтере Службе за студентске послове и обавља коначну пријаву на Конкурс и добија оверену потврду о пријави.

Комплетне информације можете да видите ОВДЕ.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.