CNN Tech 2024 од 24. до 27. јуна у Београду  

Машински факултет у Београду, Иновациони центар Машинског факултета у Београду и Центар за пословне тренинге, од 24. до 27. јуна 2024. године у Београду организују VIII Међународну конференцију “International Conference of Experimental and Numerical Investigations and New Technologies – CNN Tech 2024”.

Овогодишњи CNN Tech окупиће више од 150 еминентних научника и истраживача из земље и региона, који ће представити  најновије резултате истраживања и иновативна решења у области машинског инжењерства и нових технологија.

Конференција се одржава на две локације – у хотелу „Мона Плаза“ и на Машинском факултету у Београду, а њен основни циљ јесте чвршће повезивање научне и привредне заједнице и подстицање сарадње на развоју и реализацији иновативних идеја.

У оквиру конференције биће одржан и Регионални иновациони форум 2024 у оквиру којег ће се одржати  и догађаји Б2Б – “Business to business” састанци и радионице, који коорганизује Европска мрежа предузетништва. Током Форума, биће организована и предавања за микро, мала и средња предузећа, као и за истраживаче – учеснике конференције.

Детаљније информације о скупу можете погледати на сајту конференције http://cnntechno.com/.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.