Take off – Плаћена летња пракса у компанији Ер Србија

Ер Србија покреће програм плаћене летње праксе за студенте завршних година, мастер студија, као и оне који су дипломирали у протеклих шест месеци. Рок за пријаву је 4. јун.

Током два месеца трајања праксе, изабрани студенти из области саобраћаја, машинства, економије, права, организационих наука, безбедности и других сродних факултета, биће у прилици да усаврше знања стечена током студија и да од стручњака запослених у националној авио-компанији добију нове вештине неопходне за струку.

Учесници Ер Србијиног програма плаћене летње праксе симболично названог „Take off“ ће током јула и августа своја знања и вештине моћи да надограђују у различитим организационим целинама српске националне авио-компаније, међу којима су: Летачка оператива, Тренинг за летачку оперативу, Земаљско опслуживање, Техника, Безбедност и усклађеност, Авиатион Сецуритy, Комерцијала и стратегија, Правни послови, Финансије, Људски ресурси, Односи са државним органима и организацијама и други сектори.

Програм почиње 1. јула, а завршава се 30. августа 2024. године.

Кандидати заинтересовани за плаћену летњу праксу у Ер Србији пријаве могу поднети путем веб сајта компаније до 4. јуна 2024. године.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.