Компаније студентима – 1. и 2. јуна на ФОН-у

Удружење студената информатике ФОНИС са Факултета организационих наука и ове године организује пројекат Компаније студентима, који се одржава 1. и 2. јуна на Факултету организационих наука.

Пројекат је намењен свим студентима који желе да се упознају са радом водећих компанија у Србији и прошире знања из области ИТ-ја, менаџмента и дизајна. Компаније студентима се састоји из 3 целине: Панел дискусије, радионица и Speed dating-a.

Овогодишњи покровитељи пројекта су компаније: HTEC, Fiscal Solutions, HYCU i LUKOWA. Запослени који дуги низ година раде у овим компанијама ће представити своје пословање, пренети знање студентима и упознати их са технологијама које користе у свом раду.

На пројекту ће студенти имати прилику да упознају колеге са сличним интересовањима, да се усаврше из жељене области и закораче у пословни свет, а све што је потребно је добро расположење и жеља за учењем.

Пријаве за учешће на пројекту Компаније студентима су отворене до 22. маја на сајту c2s.fonis.rs где можете наћи више информација о самом пројекту. Такође, обавештења о C2S-u можете испратити и на нашем Инстаграм профилу @fonis_fon.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.