Четврти Сајам запошљавања, пракси и стипендија – 24. април, од 10 до 16 часова.

Под називом “Отворена врата” на Машнском факултету у Београду 24. априла 2024. године, биће одржан, четврти по реду, Сајам запошљавања, пракси и стипендија. Ову манифестацију, чији је циљ умрежавање студената техничко-технолошких факултета са компанијама којима недостаје инжењерски кадар, организује Савез студената Машинског факултета, уз велику подршку управе факултета.

Свечано отварање Сајма запошљавања, пракси и стипендија биће одржано у Свечаној сали Машинског факултета (211/II), са почетком у 12 часова.

Студентима ће се на овом сајму представити водеће домаће и иностране компаније које послују у нашој земљи, међу којима су:  Грундфос, Ер Србија, Термовент, Еликсир група, Галеб група, Сименс енерџи, 14. Октобар, BG Reklam  и Wysslila.

Млади академци имаће прилику да у периоду од 10 до 16 часова у холу Машинског факултета посете штандове ових компанија које нуде разноврсне професионалне прилике у области машинства, електротехнике, информатике и сродних техничких дисциплина  и да се у директном контакту са потенцијалним послодавцима информишу о програмима стручне праксе, могућностима стипендирања, као  и отвореним позицијама за запошљавање.

Посетиоци ће имати прилику да учествују и у различитим радионицама, предавањима и дискусијама које ће водити стручњаци из индустрије, као и представници компанија учесница.

Организатори позивају све заинтересоване студенте, као и компаније да се укључе у овај пројекат који представља добру прилику како за будуће инжењере и њихове амбиције на професионалном плану, тако и саме компаније да регрутују високообразован и стручан кадар.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.