Посета компанији AIRBUS у Минхену

У циљу наставка постојећих и успостављања нових пословних контаката са компанијом AIRBUS, а на лични позив г. Александра Бојанића, директора регионалне продаје за источну Европу Airbus Defence and Space GmbH, декан факултета проф. др Владимир Поповић, продекан за наставу проф. др Марко Милош и продекан за финансије проф. др Александар Грбовић, посетили су од 26.-29. фебруара 2024.г. компаније Airbus Defence and Space и Airbus Helicopters у центрима у Минхену, Manching-u и Donauworth-u.

(Aircraft Center Manching)

Домаћини у разговорима су били г. Hilmar Eckert, Head of Communications and Protocol, Aircraft Center Manching и г. Manfred Seiler, Headof Engineering IM and PLN, Airbus Helicopters Donauworth.

(Airbus Helicopters Donauworth, делегација Факултета са г. Александром Бојанићем)

У циљу наставка већ раније успостављених односа, договорено је да и ове године на Машинском факултету гостују стручњаци из AIRBUS-а који би студентима и запосленима представили најновије трендове у развоју авиона, хеликоптера и беспилотних летилица.

У циљу проширења сарадње направљен је оквиран договор о размени искустава између наших и њихових ваздухопловних стручњака у домену пројектовања и производње.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.