Danieli Systec Engineering – Студентска пракса

Компанија Danieli Systec Engineering d.o.o., у сарадњи са Kатедром за аутоматско управљање Машинског факултета  у Београду организоваће СТУДЕНТСКУ ПРАКСУ намењену студентима завршне године Аутоматског управљања који су заинтересовани за процесно управљање.

Теме којима ће се студенти бавити током праксе најближи су предметима „Индустријска аутоматика“ и „Управљање индустријским процесима“. Уз подршку ментора радиће се на програмирању PLC-a, упознавању са хардверском опремом која се користи у индустријској аутоматизацији, изради HMI апликације, анализи више врста инжењерских шема и додатне документације.

План је да пракса траје током марта, априла и маја 2024. године, неколико пута недељно у трајању од 4 до 6 сати дневно. Термине и дневно ангажовање договарају ментор и студенти тако да се поштују обавезе студената на факултету (предавања, вежбе, колоквијуми и друго).

За полазнике праксе постоји могућност израде дипломског рада на темама које је припремила компанија, а које су усагласили и одобрили професори.

Време и начин пријављивања: Пријаве са биографијом слати на email адресу: dsy.secretary.serbia@systec.danieli.com све до понедељка 18.03.2024. године, са насловом email-a [За студентску праксу – Београд]. Биће контактирани само кандидати који уђу у ужи избор и за њих ће бити организовани разговори и тестирање.

Danieli Systec Engineering

Компанијја Danieli Systec Engineering d.o.o. је компанија специјализована за аутоматизацију како малих погона тако и сложених индустријских постројења. Кључ њиховог успеха су познавање технологија, иновативни приступ, квалитет услуга и производа. Богато искуство, стручност и изврсност у области индустријске аутоматизације, контрола процеса, HW дизајн, SW развој, брига о купцима и обука су одлика нашег пословања.

Danieli Systec Engineering d.o.o. је део Danieli Grоup и у дугогодишњем партнерству с италијанском компанијом Danieli Automation SPA, која током 40 година искуства и више од 400 постројења широм света обезбеђује савршену интеграцију различитих процесних јединица у потпуно ефикасан погон за производњу. Danieli Automation одговорна је за пренос технолошких знања из других технолошких сектора компаније Danieli Officine Meccaniche SPA до крајњих корисника.

Пословна структура Danieli Grоup састоји се од бројних огранака унутар којих је Danieli Systec група највећа. Danieli на глобалном нивоу има преко 9 000 запослених и један је од три највећа светска добављача постројења и опреме у металургији.

Компанија у Србији броји више од 80 запослених, махом факултетски образованих стручњака који учествују у развоју и имплементацији најновијих технолошких решења.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.