Студентски парламент МФ – Важна подршка млађим колегама

Руководство Студентског парламента Машинског факултета у Београду одржало је састанак са студентима прве године основних академских студија на којем се разговарало о прилагођавању бруцоша на нов, академски начин учења, обавезама које са тим долазе, као и потешкоћама и проблемима у настави, с којима су се сусрели током зимског семестра.

Састанку, којим су председавали студент продекан Алекса Остојић и председница Студентског парламента Машинског факултета Катарина Телебак, присуствовали су и студенти ментори, који су и ове године бруцошима били на располагању за сва питања која се односе на наставу, испитне обавезе, као и на организацију студентског живота на факултету.

Једно од актуелних питања односило се на изборне предмете који су уведени и на првој години студија. За бруцоше је то била идеална прилика да се додатно информишу и посаветују са старијим колегама око избора тог предмета.

Студент продекан и председница Студентског парламента информисали су млађе колеге и о ваннаставним активностима које организује Савез студената Машинског факултета, као и о многобројним успешним пројектима које организују ове студентске организације.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.