Форум УНАПРЕД 2023 – Друга Универзијада апсолвената региона на Машинском факултету

Друга Универзијада апсолвената регионалних држава – Форум УНАПРЕД  биће одржана 2. септембра 2023. године на Машинском факултету у Београду. Организатори догађаја су платформа СтудЕНТЕР и Савез студената Машинског факултета.

Форум УНАПРЕД је покренут прошле године с основним циљем да ближе повеже студенте завршних/мастер студија и компанија којима недостају квалитетни, високообразовани кадрови. И овог пута окупиће представнике компанија, привредних комора, ресорних министарстава, банака, стартапа, као и представнике академске заједнице, студенте, апсолвенте, високообразоване кандидате из различитих научних поља.

За учешће на Универзијада могу да се пријаве апсолвенти основних и мастер студија Београдског и других универзитета у Србији, као и академци из земаља региона (Црне Горе, Албаније, БиХ, Хрватске, Северне Македоније). Организатори су од ове године пријаву проширили и на све оне који су завршили факултет и у активној су потрази за послом.

Учеснике очекују бројне панел дискусије на актуелне теме у области запошљавања, као и ХР трендова и каријерног развоја. У оквиру форума биће одржан и мини сајам привреде – где ће учесници имати прилику да непосредно разговарају са представницима компанија и информишу се о могућностима за стручну праксу, запослење и даљи професионални развој. отвореним позицијама, условима запошљавања и професионални развој.

Детаљније информације о догађају, као и линк за пријаву можете пронаћи ОВДЕ.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.