Презентација компаније ZF Serbia – уторак, 09. мај 2023. године, у 13 часова

Светски лидер у производњи компоненти за ауто-индустрију, немачка компанија ZF, која од јуна 2019. године послује и у Србији, представиће своје пословање, као и развојне планове запосленима и  студентима Машинског факултета у Београду. Презентација ће бити одржана у уторак, 9. маја 2023. године у 13 часова, у Свечаној сали (211/2).

ZF Group је технолошка компанија која послује на глобалном нивоу и производи системе за путничка и комерцијална возила, као и индустријску технологију, омогућијући увођење следеће генерације мобилности.

ZF омогућава возилима да гледају, размишљају и поступају. Са традицијом дужом од 100 година, ZF Group улаже у четири технолошка поља која су посебно обећавајућа за будућност, јер свако од њих даје велики допринос мобилности сутрашњице, а то су: аутоматизована вожња, контрола кретања возила, интегрисана безбедност и електромобилност. Својим широким портфолиом производа и софтверским решењима ZF Group унапређује мобилност и услуге како за реномиране произвођаче возила, тако и за нове клијенте који пружају услуге превоза и обезбеђивања мобилности.

Компанија ZF Group на глобалном нивоу има око 165.000 запослених и послује на 168 производних локација у 32 земље света и као таква је једна од највећих светских добављача у аутомобилској индустрији. ZF Serbia припада најмлађој и најбрже растућој дивизији компаније ZF, дивизији Electrified Powertrain Technology. Фокус је на производњи и развоју нових генерација електромотора и генератора за хибридне и електричне погоне, микро прекидачима као и ручицама мењача.

Сазнајте више на www.zf.com

 

 

Scheduled Обавештења и позиви Презентације и предавања
Bookmark the permalink.

Comments are closed.