Национално такмичење у управљању пројектима – PMC 2023

IPMA Young Crew Srbija и ове године организује Национално такмичење у управљању пројектима PMC 2023  – Project Management Championship 2023. Сви студенти заинтересовани за ову област имаће прилику да покажу и одмере своје знање, да остваре што бољи резултат и стекну могућност да се пласирају на Интернационално такмичење у управљању пројектима, које ће ове године бити одржано у Шпанији. Такмичење састоји се из Квалификационе рунде, Националног финала и Интернационалног такмичења. Студенти се могу пријавити тимски, 3 или 4 члана или индивидуално, након чега ће пријављеном такмичару бити додељен тим.

Квалификациона рунда се састоји од 100 питања из области управљања пројектима, за која такмичари имају 100 минута да одговоре и постигну најбољи могући резултат уз могућност коришћења додатне литературе (интернет, књига). Према правилима такмичења, забрањена је свака комуникација са особама ван тима.  Ова рунда ће бити одржана путем онлајн платформе 12. марта 2023. године. Најбољих шест тимова добиће прилику да учествује у финалу Националног такмичења, које ће бити одржано 26. марта 2023. године где ће студенти решавати студију случаја везану за област управљања пројектима.

Победнички тим Националног такмичења  представљаће Србију на Интернационалном такмичењу у Шпанији и добити прилику да стекне незаборавно искуство, али и ближе упозна са задацима и радом пројектних менаџера и направи велики корак ка развијању своје пословне каријере. Позивамо вас да нас пратите на друштвеним мрежама: Facebook страници  IPMA Young Crew Serbia, Инстаграм профилу @youngcrewserbia, као и на сајту ipma.rs, како бисте били у току са свим информацијама везаним за такмичење. Пријаве су отворене од 11. јануара, а можете се пријавити путем следећег линка: PMC 2023 prijava

Bookmark the permalink.

Comments are closed.