Девети Конгрес студената технике од 2. до 6. марта на Златибору

Савез студената Машинског факултета у Београду, уз велику подршку управе факултета,  организује девети по реду Конгрес студената технике на тему „Носиоци развоја технологије“. Скуп ће бити одржан  од 2. до 6. марта 2023. године у Конгресном центру Ратко Митровић на Златибору.

На предстојећем Конгресу учествоваће око 300 студената из Србије, професора Универзитета у Београду, као и представника компанија.

За младе академце Конгрес представља главни догађај у оквиру ваннаставних активности, јер је то добра прилика да се упознају с новитетима и достигнућима у науци, али и да успоставе директан контакт с компанијама учесницима, информишу се о њиховом раду, као и могућностима на професионалном плану.

Детаљније информације о предстојећем Конгресу студената технике можете пронаћи на следећем линку: https://studenter.org/dogadjaji/dogadjaj/9-kongres-studenata-tehnike-nosioci-razvoja-tehnologije, као и инстаграм профилу Савеза студената Машинског факултета: https://www.instagram.com/p/Cly6fNjMJpg/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Bookmark the permalink.

Comments are closed.