Предавање: Квалитет ваздуха – 25. новембар у 17 часова

Студенске интернационалналне организације „ELSA Beograd“ и „oikos Beograd“ у сарадњи са амбасадом Сједнињених Америчких држава у Србији организују предавање о квалитету ваздуха и његовом значају. Предавање ће између осталог садржати и осврт на проблем климатских промена, преглед важних светских докумената и значај имплементације еколошких и одрживих решења кроз поглед економије.

Предавање о квалитету ваздуха одржаће проф. др Joanna Casey, доцент физике и инжењерства на колежу Fort Lewis у Сједињеним Америчким Државама. Поред ангажовања на факултету, проф. Casey ради при амбасади САД у Београду као сарадник за квалитет ваздуха. Њено истраживање фокусирано је на побољшање јефтиних техника мерења квалитета ваздуха, укључујући мерења и анализу емисије гасова са ефектом стаклене баште.

Поред проф. Casey, предавање ће доржати и госпођа Tia Leber, сарадница у области заштите животне средине, науке и технологије при амбасади САД.

Предавање ће бити одржано у просторијама Правног факултета, у конференцијској сали, 25. новембра 2022. (петак) са почетком у 17 часова.

Линк за пријаву: https://forms.gle/o4kF3sXYpz8BynYi6

 

Scheduled Обавештења и позиви Презентације и предавања
Bookmark the permalink.

Comments are closed.