Промовисано 11 нових доктора наука с Машинског факултета

На свечаној церемонији у Ректорату Универзитета у Београду у пондељак, 4. јула, промовисано је 11  нових доктора наука, који су своје докторске дисертације одбранили на Машинском факултету.

Проректор за међународну сарадњу Универзитета у Београду,  проф. др Ратко Ристић честитао је докторандима и њиховим менторима на оствареним резултатима и исказаној академској изврсности.

„Данас је завршена једна етапа на дугом професионалном, научном и стручном путу наших кандидата. Они најбоље знају колико су напора, емоција, одрицања имали у периоду рада на својим докторским дисертација. Искрено им желим да њихов рад, резултати и постигнућа буду употребљени на најбољи могући начин.“ рекао је проректор Ристић.

На свечаности у Ректорату образложења за све кандидате јавности је представио продекан за наставу Машинског факултета Универзитета у Београду проф. др Марко Милош.

Поред докторанада с Машинског факултета, на церемонији у Ректорату, дипломе доктора наука  уручене су и кандидатима с Правног  (8), Филозофског (4), Географског (6) Грађевинског (12) и Саобраћајног факултета (3).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.