Тениски турнир „Serbia Open 2022″у априлу у Београду – Студентима попуст за куповину  улазница

Међународни тениски турнир „„Serbia Open 2022″,  у оквиру АТП серије 250, биће одржан од 18. до 24. априла 2022. године на тениским  теренима спортског комплекса Тениски центар „Новак“ у Београду.

Међу гостима турнира биће нека од најзначјанијих имена из света тениса, међу њима су најзначајних имена из света тениса, као што су Новак Ђоковић, Dominic Thiem, Gael Monfils  и многи други.

Организација и одржавање турнира „Serbia Open 2022″, представља догађај од изузетног значаја како за државу Србију и град Београд, тако и за развој тениса у нашој земљи, и промоцију спорта, здравих навика и подстицање младих људи да се активно укључе у спортске активности.

У жељи да се међу публиком на трибинама нађу млади људи из читаве Србије, обезбедили смо посебан студентски попуст за куповину улазница у износу од 10%, као и куповину ускршњег пакета у износу од 20%. Наведени попуст студенти ће бити у прилици да искористе приликом куповине карата на физичким локацијама продајних места Ticket Visiona, уз показан индекс.

Поред тога, посебан значај посветили смо и еколошком карактеру турнира. Тако ће, ове године, за сваку купљену карту бити посађено једно дрво на локацијама широм Србије, а у самој акцији могу нам се прикључити и студенти.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.