Конференција Youth Speak Forum – 9. и 10. aприла у Београду

Студентска организација AIESEC Srbija по шести пут организује конференцију Youth Speak Forum, која ће бити одржана 09. и 10. априла у хотелу “Мона” на Дорћолу у Београду. Поред главног града, скуп ће бити одржан и у Крагујевцу, Нишу, Новом Саду и Суботици.

Youth Speak Forum је глобална конференција, која се организује под окриљем највеће светске студентске организације AIESEC, чији је основни циљ да окупи младе широм света и омогући им да, кроз различите пројекте, волонтерска и стручна искуства, развију свој лидерски потенцијал.

Учешћем на Youth Speak Forum-у млади људи имају прилику да на једном месту размењују мишљења и идеје са лидерима из различитих области, стекну бољи увид у проблеме са којима се свет данас суочава и да преузму активну улогу у њиховом решавању у свом окружењу.

Конференција се реализује кроз низ предавања и различите радионице, а главни догађај је решавање студије случаја. На тај начин младима се пружа прилика да стекну искуство у тимском раду и  знања стечена на радионицама примене у решавању конкретних проблема који су везани за циљеве одрживог развоја.

Ове године акценат је на следећим циљевима:

  • – Достојанствен рад и економски раст
  • – Одговорна производња и потрошња
  •  – Акција за климу

Сви заинтересовани  могу да се пријаве кликом на ЛИНК. 

Детаљније информације о конференцији можете пронаћи и Инстаграм налогу: @youthspeakserbia ♻️

Bookmark the permalink.

Comments are closed.