IAESTE konkurs za stručnu praksu i usavršavanje studenata u inostranstvu

Međunarodna neprofitna asocijacija IAESTE, koja se bavi mobilnošu studenata, raspisala je konkurs za stručnu praksu i usavršavanje mladih akademaca u inostranstvu tokom 2022. godine. Konkurs je otvoren do 26.12.2021. godine.

Više detalja, odnosno uslove konkursa i „on-line“prijavu možete pronaći na sajtu: www.iaeste.ac.rs.

IAESTE je osnovana u Londonu 1948. godine. U Srbiji postoji od 1952. godine i vodeća je organizacija koja se bavi mobilnošću studenata na ovim prostorima. Svake godine više stotina najtalentovanijih srpskih studenata dobije mogućnost da se usavršava na najboljim univerzitetima i vodećim kompanijama širom sveta.IAESTE alumni zauzimaju rukovodeće pozicije u zemlji i inostranstvu kao izvršni direktori kompanija, profesori univerziteta, istraživači, osnivači firmi i čak predsednici vlada.

Nacionalni komiteti zemalja-članica IAESTE -a garantuju da će svi razmenjeni studenti biti prihvaćeni na stručnu praksu, usavršavanje i školovanje a u slučaju da to ne bude moguće u izabranom i dogovorenom terminu, zbog COVID-19 situacije, ista će biti ostvarena u prvom mogućem terminu u kome je studentu garantovana zdravstvena i svaka druga bezbednost i sigurnost.

 

podelite...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.