IAESTE конкурс за стручну праксу и усавршавање студената у иностранству

Међународна непрофитна асоцијација IAESTE, која се бави мобилношу студената, расписала је конкурс за стручну праксу и усавршавање младих академаца у иностранству током 2022. године. Конкурс је отворен до 26.12.2021. године.

Више детаља, односно услове конкурса и „он-лине“пријаву можете пронаћи на сајту: www.iaeste.ac.rs.

IAESTE је основана у Лондону 1948. године. У Србији постоји од 1952. године и водећа је организација која се бави мобилношћу студената на овим просторима. Сваке године више стотина најталентованијих српских студената добије могућност да се усавршава на најбољим универзитетима и водећим компанијама широм света.IAESTE алумни заузимају руководеће позиције у земљи и иностранству као извршни директори компанија, професори универзитета, истраживачи, оснивачи фирми и чак председници влада.

Национални комитети земаља-чланица IAESTE -а гарантују да ће сви размењени студенти бити прихваћени на стручну праксу, усавршавање и школовање а у случају да то не буде могуће у изабраном и договореном термину, због COVID-19 ситуације, иста ће бити остварена у првом могућем термину у коме је студенту гарантована здравствена и свака друга безбедност и сигурност.

 

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.