ZF Serbia zapošljava 150 inženjera u istraživačko-razvojnom centru u Novom Sadu

Tehnološka kompanija ZF Group koja u Srbiji ima proizvodni pogon i inženjerski centar u Pančevu u kojima zapošljava preko 1100 radnika različitih profila od čega više od stotinu inženjera raspisala je konkurs za posao za 150 inženjera.

Ako ste diplomac ili inženjer sa iskustvom i znanjem iz oblasti mašinstva, elektro tehnike, razvoja softvera ili drugih sličnih oblasti pruža vam se mogućnost da radite u jednom od najsavremenijih istraživačko razvojnih centara kompanije ZF Group i to na inovativnim rešenjima za električna i hibridna vozila, odnosno razvoju nove generacije  energetske elektronike za primenu u pogonskim sistemima.

ZF Group, koji je sinonim za održiva inovativna rešenja e-mobilnosti, ovim centrom omogućiće talentovanim diplomiranim inženjerima i inženjerima sa iskustvom da dalje unapređuju svoja znanja u odličnim uslovima, mogućnost da se bave poslovima za koje su se školovali i koje vole u kompaniji koja nudi atraktivno radno okruženje, investira u obuku zaposlenih i nudi potencijal za napredovanje i razvoj karijere i, što je još važnije, da sve to ostvare u Srbiji.

ZF Serbia poziva sve zainteresovane inženjere da se prijave za otvorene pozicije, ističući da će fokus ove kompanije i u narednim godinama biti na razvoju nove generacije održivih rešenja koja će se naći u upotrebi na putevima širom sveta. Talentovani inženjeri spremni za sve izazove budućnosti sada imaju priliku da rade na razvoju novih generacija svetski priznatih proizvoda iz sfere elektro-mobilnosti, smeštenih u najpoznatije svetske auto brendove.

Više informacija o pozicijama koje ZF Serbia traži možete naći na:

https://jobs.zf.com/search/?q=&locationsearch=Serbia&facility=Research+and+Development

 

podelite...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.