Centar za razvoj karijere UB: Programi za studente u  novoj akademskoj godini  

Da bi studentima koji započinju studije na fakultetima u sastavu Univerziteta u Beogradu olakšali početak, Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu je pripremio onlajn materijale:

Vodič za studente prve godinehttp://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/startujte-pametno

Digitalni dane podrške studentima prve godine http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ddpb

Studenti prve godine studija mogu u Centru da zakažu i savetovanje.

Za  akademce koji nastavljaju studije na raspolaganju su različiti onlajn programi Centra, kao što su „Zum kafica“, „Održive karijere u Srbiji – odgovorni građani 21. Veka“ i druga onaljn dešvanja na kojima mogu da se informišu o aktuelnim prilikama za vannastavne aktivnosti, prakse i programe u kojima mogu da učestvuju tokom studija.

Cenatar za razvoj karijere je aktivan i na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk, redovno objavljuje aktuelnosti na sajtu i registrovanim korisnicima šalje vesti putem mejla. Zainteresovani studenti mogu da se prijave na mejling listu Centra klikom na LINK, a na raspolaganju im je i Profil plus za planiranje karijere.

Tokom oktobra biće otvoren konkurs za novu grupu polaznika kursa „Veštine upravljanja karijerom“ sa svih fakulteta, koji će se realizovati onlajn tokom novembra i decembra, a namenjen je studentima završnih godina svih nivoa studija.

Studenti koji su zainteresovani da rade na aktivnostima karijernog vođenja i savetovanja studenata, mogu da se prijave na konkurs za Ambasadore CzRK i saradnike studentskog bloga „Inspiracija“. Konkurs je otvoren do kraja oktobra.

podelite...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.