Центар за развој каријере УБ: Програми за студенте у  новој академској години  

Да би студентима који започињу студије на факултетима у саставу Универзитета у Београду олакшали почетак, Центар за развој каријере Универзитета у Београду је припремио онлајн материјале:

Водич за студенте прве годинеhttp://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/startujte-pametno

Дигитални дане подршке студентима прве године http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ddpb

Студенти прве године студија могу у Центру да закажу и саветовање.

За  академце који настављају студије на располагању су различити онлајн програми Центра, као што су „Зум кафица“, „Одрживе каријере у Србији – одговорни грађани 21. Века“ и друга оналјн дешвања на којима могу да се информишу о актуелним приликама за ваннаставне активности, праксе и програме у којима могу да учествују током студија.

Ценатар за развој каријере је активан и на друштвеним мрежама Инстаграм и Фејсбук, редовно објављује актуелности на сајту и регистрованим корисницима шаље вести путем мејла. Заинтересовани студенти могу да се пријаве на мејлинг листу Центра кликом на ЛИНК, а на располагању им је и Профил плус за планирање каријере.

Током октобра биће отворен конкурс за нову групу полазника курса „Вештине управљања каријером“ са свих факултета, који ће се реализовати онлајн током новембра и децембра, а намењен је студентима завршних година свих нивоа студија.

Студенти који су заинтересовани да раде на активностима каријерног вођења и саветовања студената, могу да се пријаве на конкурс за Амбасадоре ЦзРК и сараднике студентског блога „Инспирација“. Конкурс је отворен до краја октобра.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.