Билатерални панел Србија – САД: Најбоља пракса Индустрије 4.0, 15.септембар

Машински факултет Универзитета у Београду, Машински факултет Универзитета Мичиген, Департман за машинство на Универзитету Тексас и компанија „Инмолд“ из Пожеге организују билатерални панел на тему „Најбоља пракса Индустрије 4.0 у САД и Србији“. Овај, 34. по реду панел посвећен Индустрији 4.0 биће одржан у среду, 15. септембра, у онлајн формату, а домаћин скупа је компанија „Инмолд“.

Скуп ће се одвијати кроз две тематске сесије на којима ће бити представљене националне стратегије за Индустрију 4.0, као и примери најбоље праксе у Србији и САД, а међу предавачима је и проф. др Џун Ни, најпознатији светски стручњак за технолошки развој, Индустрију 4.0 и вештачку интелигенцију.   

Учеснике панела поздравиће министарка привреде Републике Србије Анђелка Атанацковић, амерички амбасадор у Београду Антони Гордфри, декан Машинског факултета у Београду, проф. др Радивоје Митровић, директор компаније „Ball Packaging Europe Belgrade“ Branislav Savic и директор компаније „Инмолд“ Горан Јанковић, који ће и отворити скуп.

Детаљан програм панела можете погледати ОВДЕ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.