Бесплатна радионица за студенте: Психолошки угао –  Питања и Одговори

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду овог маја организовао је серијал бесплатних радионица под називом „Психолошки угао“, током којих је било речи о неким важним психолошким темама, као што су: одлагање обавеза, мотивација, анексиозност и самокритичност.

Наредног четвртка, 17. јуна, ЦзРК организује „Психолошки угао Q&А. То је добра прилика за студенте да добију одговоре на сва питања која имају али нису стигли да поставе.  Радионице у оквиру серијала је водио Горан Паламаревић, сертификован терапеут, који ће и у четвртак, 17. јуна у 12 часова, одговарати на сва питања.

Уколико желите да сазнате како препознати властите предности и недостатке, како разрешити дилеме, бити одговоран, ефикасан, задовољан, смирен, проактиван, како смањити анксиозност, како успешно привести студије крају и остварити личне и професионалне циљеве… придружите нам се и слободно питајте!

Своју пријаву и питања можете послати попуњавањем кратког упитника најкасније до јуна у 9 сати ујутро: http://skr.rs/zswN

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.