Предавање за студенте: Откључај своје предузетничке потенцијале – СКЦ,  3. јун у 18 часова

“Oткључај своје предузетничке потенцијале“, назив је предавања намењеног студентима, а на ову тему говориће  Милош Пешић из Центра за развој потенцијала. Предавање ће бити одржано у четвртак, 03. јуна, у великој сали Студентског културног центра са почетком у  18 часова и уз поштовање свих епидемиолошких мера.

Шта је то што разликује велике умове – научнике, проналазаче, врсне уметнике, или успешне предузетнике, људе који су својим идејама и резултатима мењали свет и чинили га бољим, од осталих људи? Управо начин на који су развијали и ослобађали своје идеје и потенцијале! Све оно што је обликовало свет који познајемо данас, у почетку је било само идеја у уму човека који је радио натоме да је ослободи и развије.

На овом предавању сазнаћемо шта нас то омета да ослободимо своју оригиналност, идеје и предузетничке потенцијале. Упознаћемо се са изазовима који нас очекују на том путу и начинима како да их превазиђемо. Освестићемо како на нас утичу ограничавајућа уверења, окружење и страхови, и како се изборити са њима.Открићемо особине, вештине и способности које су кључни фактори успеха, како бисмо откључали и пробудили наше предузетничке потенцијале. Научићемо шта су неопходни састојци потребни свакој идеји да би се развила и успешно претворила у предузетнички подухват – „ФОРМУЛА4+1“.

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.