CNN TECH 2021 – Међународна конференција о експерименталним и нумеричким методама

Пета по реду међународна конференција CNN TECH 2021 биће одржана од 29.06. до 02.07.2021. године на Златибору. Организатори конференције су Машински факултет Универзитета у Београду и Иновациони центар Машинског факултета у Београду.

фото: Архива

CNN TECH је скраћеница за „Експериментална и нумеричка испитивања и нове технологије“, што је и основна тема скупа. Циљ конференције је промоција и публиковање научних и стручних резултата, као и размена знања,  идеја и искустава заснованих на иновацијама у области  машинског инжењерства, инжењерства материјала, хемијског и процесног инжењерства, ваздухопловног инжењерства, напредних материјала и технологија, одрживог дизајна и нових технологија, вештачке интелигенције и др.

Први пут ове године у програм CNN TECH-а укључени су и студенти основних и мастер студија. За младе академце то је прилика да представе, не само резултате својих истраживања и могућности примене решења на којима раде,  него и начин на који су превазилазили одрђене проблеме током развоја техничких решења или производа. Заинтересовани студенти могу да се пријаве на мејл адресу: cnntechno@gmail.com.

фото: Архива

У оквиру овогодишњег CNN TECH-а биће одржан и Regional Innovation Forum 2021 у оквиру којег ће бити организовани  „B2B – Busines to busines“ sastanci i „Workshop“. До сада је своје учешће пријавило више од  50  представника домаћих и страних компанија, R&D институција и факултета. Учешће на овом догађају можете узети једноставном регистрацијом на линку http://ecf22.talkb2b.net/.

 

 

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.