Beogradski dani inženjera 2021

Četrnaestu godinu zaredom, Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd organizuje projekat “Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd 2021”, koji će biti održan od 11. do 14. marta. Prijave za takmičare su otvorene do 5. marta na sajtu www.ebec.best.rs.

Projekat se sastoji iz dva dela, takmičarskog i edukativnog.

U okviru takmičarskog dela projekta biće održana lokalna runda Evropskog BEST inženjerskog takmičenja, a pobednici će dobiti priliku da se takmiče u regionalnoj i finalnoj rundi. Takmičenje je timskog karaktera i obuhvata dve kategorije: Team Desing (13. mart) i Case Study (14.mart).

Najbolji timovi iz obe kategorije kvalifikuju se za učešće na regionalnoj rundi takmičenja EBEC Alpe–Balkan, koja će se održati u Ljubljani.

Edukativni deo projekta biće održan 12. marta u onlajn formatu, kroz niz radionica i treninga, koji će studentima pomoći da razviju i unaprede veštine neophodne za njihovu buduću inženjersku karijeru.

Sajam inovacija biće održan 11. marta na platformi Zoom, gde će biti predstavljeni neki od aktuelnih projekata iz sveta inženjerstva. Sajmu će moći da prisustvuju svi zainteresovani, a link ka Zoom razgovoru biće objavljen na društvenim mrežama organizatora takmičenja.

Više informacija o projektu, kao  i detaljan raspored aktivnosti možete da pronađete na na sajtu www.ebec.best.rs.

 

podelite...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.