Београдски дани инжењера 2021

Четрнаесту годину заредом, Удружење студената технике Европе – Београд организује пројекат “Београдски дани инжењера – EBEC Београд 2021”, који ће бити одржан од 11. до 14. марта. Пријаве за такмичаре су отворене до 5. марта на сајту www.ebec.best.rs.

Пројекат се састоји из два дела, такмичарског и едукативног.

У оквиру такмичарског дела пројекта биће одржана локална рунда Европског БЕСТ инжењерског такмичења, а победници ће добити прилику да се такмиче у регионалној и финалној рунди. Такмичење је тимског карактера и обухвата две категорије: Team Desing (13. март) и Case Study (14.март).

Најбољи тимови из обе категорије квалификују се за учешће на регионалној рунди такмичења EBEC Alpe–Балкан, која ће се одржати у Љубљани.

Едукативни део пројекта биће одржан 12. марта у онлајн формату, кроз низ радионица и тренинга, који ће студентима помоћи да развију и унапреде вештине неопходне за њихову будућу инжењерску каријеру.

Сајам иновација биће одржан 11. марта на платформи Zoom, где ће бити представљени неки од актуелних пројеката из света инжењерства. Сајму ће моћи да присуствују сви заинтересовани, а линк ка Zoom разговору биће објављен на друштвеним мрежама организатора такмичења.

Више информација о пројекту, као  и детаљан распоред активности можете да пронађете на на сајту www.ebec.best.rs.

 

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.