Програм „Мењажа“ – Мењам трему за припрему!

Отворено је пријављивање за децембарске онлајн радионице Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду!

Уколико желите да научите да препознате своје потенцијале, разрадите каријерни план, добијете подршку у доношењу важниx одлука и научите како најбоље да се представите послодавцу, дођите на наше онлајн славље.

Центар за развој каријере и саветовање студената наставља са дугогодишњом праксом да за свој рођендан припреми специјални програм као поклон студентима.

Овог децембра славимо целу недељу, од 7. до 11. децембра.

Програм Мењажа – Мењам трему за припрему представља серију радионица чији је циљ унапређење запошљивости студената Универзитета Београду.

Током једне недеље, тим центра поделиће са вама најважније идеје, савете и материјале који ће вам помоћи да решите све недоумице, да се ослободите треме и кренете одважно у правцу жељене каријере.

Придружите нам се у прослави 14. рођендана, а уместо поклона донесите проактиван приступ у развоју своје каријере.

Будите са нама сваког дана, од 14.00 часова:

– Понедељак, 7. децембар

Шта су моји потенцијали?

– Уторак, 8. децембар

Испланирај свој каријерни пут

– Среда, 9. децембар

Одлучити или не, питање је како

– Четвртак, 10. децембар

Представи се послодавцу – ЦВ и мотивационо писмо

– Петак, 11. децембар.

Представи се послодавцу – интервју за посао

Своје место на радионицама можете да резервишете попуњавањем пријавног формулара (https://forms.gle/tFUB1LihUWrf8omy7) најкасније до 4. децембра 2020. у 16 часова.

Напомена: Свака радионица трајаће око 90 минута и реализоваће се путем Зоом платформе. Свим учесницима биће неопходна камера и микрофон, рачунар или мобилни телефон и интернет конекција.

За све заинтересоване који неће бити у прилици да нам се придруже и овај пут прате уживо програм, организујемо ускоро онлајн курс “Вештине управљања каријером” који ће се реализовати током пет недеља на Мудл платформи Универзитета у Београду и упис ће почети почетком 2021. године.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.