Постани члан Друмске Стреле – Конкурс за пријем нових чланова

ЗАТО СТРЕЛА

Друмска Стрела је први српски Формула Студент тим.

Формула Студент је најпрестижније светско инжењерско такмичење студената. У њему учествује више од 600 универзитетских тимова из целог света. Студенти сваке године кроз пројектовање, израду и тестирање тркачког возила стичу потребно знање и искуство за будућу професионалну каријеру.

Друмска Стрела је тим који већ десет година окупља генијалне младе људе у оквиру једног од највећих студентских пројеката Београдског универзитета.

Стрела ти даје могућност да напредујеш, научиш много нових ствари, усавршиш знања са факултета и стекнеш несвакидашње искуство.

Стрела ти пружа прилику да путујеш, такмичиш се на стазама Формуле 1 и размењујеш знања са студентима широм света.

Стрела те усмерава тако да кроз рад на пројекту дођеш у прилику да започнеш каријеру у некој од највећих домаћих и страних компанија.

 

КОНКУРС

Друмска Стрела је у потрази за новим члановима тима!

Није битно са ког факултета долазиш, ако имаш креативне идеје и волиш да их спроводиш у дело, ми смо задовољни. Довољан је ентузијазам и спермност за тимски рад у окружењу људи из различитих области. Сви заједно, ове сезоне, направићемо два тркачка возила.

Ове сезоне радимо на два пројекта :

– Формула са мотором са унутрашњим сагоревањем  (Ц Пројекат)

– Формула са  Електро-погоном  (Е пројекат).

 Конкурс је отворен од  14. до 21. октобра.

Иза тима стоји 8 формула , 20 такмичења, више од 200 студената који су учествовали у реализацији пројеката у предходним сезонама. То су студенти Машиниског,  Електротехничког, Технолошко-металуршког, Еконосмког, Архитектонског,  Математематичког, Шумарског, Правног, Војне академије  и ФОН-а.

 

Пријави се

https://fsra.stt.org.rs/konkurs/

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.