Панел дискусија: Одрживе каријере у Србији-одговорни грађани 21. века 

У оквиру програма “Одрживе каријере у Србији – одговорни грађани 21. века”, Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у сарадњи са Саветом зелене градње Србије, организује прву онлајн панел дискусију у серијалу на тему “Зелена градња-зелени послови-иновације.

Панел ће се одржати у четвртак, 24, септембра са почетком у 12 часова путем Зоом платформе. инк за пријаву: http://skr.rs/5yE

Скуп се организује у оквиру Светске недеље зелене градње 2020: Време за акцију – #ActOnClimate.

У панелу учествују: Маст.инж.арх.  Драгана Корица,   извршни директор Савета зелене градње Србије,др Александра Сретеновић, доцент на Машинском факултету Универзитета у Београду, члан СрбГБЦ,  др Недељко Милосављевић, РТТП,  директор Центра за трансфер технологије Универзитета у Београду

Зашто је зелена градња важна и какве су могућности развоја каријере у тој области представиће  Драгана Корица,  Маст.инж.арх.  и извршни директор Савета зелене градње Србије.  Зелене каријере у сектору зградарства представиће др Александра Сретеновић,  доцент на Машинском факултету Универзитета у Београду, члана Савета зелене градње Србије (СрбГБЦ).

Свака промена начина и принципа рада захтева иновације, те смо за ову прилику позвали др Недељка Милосављевића, дипл. инж. технол., РТТП,  директора Центра за трансфер технологије Универзитета у Београду, да поред савета млађим колегама, представи каријеру иноватора.

Програм “Одрживе каријере у Србији – одговорни грађани 21. века” Универзитетског центра за развој каријере и саветовање студената је замишљен као онлине серијал панел дискусија са професионалцима – алумнијима Универзитета у Београду, који су своје каријере развили на пословима који могу имати одрживост као главни фокус, главну одговорност али и онима који својим радом у мањој мери доприносе реализацији циљева одрживог развоја.

Једномесечним сусретима са професионалцима који су изградили “одрживе” каријере желимо да  студентима и онима који су дипломирали укажемо на значајне информације, неопходне вештине и знања које могу помоц́и да изграде пут ка одабраној каријери.

Учесници – гости овог серијала раде у приватном, државном или невладином сектору, малим / средњм предузећима, мултинационалним компанијама. Они раде у администрацији, као менаџери, инжењери, професори… Они су иноватори, стартапери, фрееланцери, истраживачи. Они су професионалци који раде на пословима чији резултати доприносе општем добру. Они су одговорни грађани 21. века!

Упознајте се са пословима будућности, пријавите се и поставите питања панелистима: http://skr.rs/5yE.

 

 

 

 

 

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.