Позив студентима за учешће на Wеб 3.0 Academy

Добитник престижне награде ЕY Иновативни предузетник 2018. године, МVP Workshop у сарадњи са Факултетом организационих наука, Машинским факултетом, Електротехничким факултетом и Рачунарским факултетом, организује бесплатну обуку из Wеб 3.0 и blockchain технологије за студенте Универзитета у Београду и све који су заинтересовани.

Током седам узастопних недеља, предавања ће се одржавати у периоду од 18. фебруара до 1. априла 2020. године, уторком на ФОН-у са почетком у 18:00 часова и средом на Машинском факултету у Београду са почетком у 19:00 часова.

Уз универзитетске професоре и експерте из МVP Workshop, међу предавачима ће се наћи и представници Polkadota, који ће током завршног предавања представити искуства из свог пројекта, чија је иновативност резултирала инвестицијом од 175 милиона долара. Предавачи ће се током рада бавити технолошким, пословним и правним аспектима, а посебна пажња ће бити посвећена студијама случаја у којима ће представити пројекте на којима су радили.

Осим предавања предвиђене су и теме за самосталан рад, а најуспешнији ће бити награђени тромесечном летњом праксом у МVP Workshop-u.

Позивају се сви заинтересовани студенти да се пријаве путем сајта: http://web3academy.io/

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.