Реферати Изборног већа Машинског факултета на увид јавности

ИЗБОРНО ВЕЋЕ МАШИНСКОГ ФАКУЛТЕТА ОБАВЕШТАВА ДА ЈЕ У БИБЛИОТЕЦИ ФАКУЛТЕТА ДОСТУПАН НА УВИД ЈАВНОСТИ РЕФЕРАТ ПО КОНКУРСУ ЗА ИЗБОР ЈЕДНОГ ВАНРЕДНОГ ПРОФЕСОРА НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ОД 5 ГОДИНА СА ПУНИМ РАДНИМ ВРЕМЕНОМ ЗА УЖУ НАУЧНУ ОБЛАСТ БРОДОГРАДЊА.

Комисија за припрему реферата предложила је за избор једног ванредног професора на одређено време од 5 година са пуним радним временом за ужу научну област Бродоградња.

ИЗБОРНО ВЕЋЕ МАШИНСКОГ ФАКУЛТЕТА ОБАВЕШТАВА ДА ЈЕ У БИБЛИОТЕЦИ ФАКУЛТЕТА ДОСТУПАН НА УВИД ЈАВНОСТИ РЕФЕРАТ ПО КОНКУРСУ ЗА ИЗБОР ЈЕДНОГ ВАНРЕДНОГ ПРОФЕСОРА НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ОД 5 ГОДИНА СА ПУНИМ РАДНИМ ВРЕМЕНОМ ЗА УЖУ НАУЧНУ ОБЛАСТ ТЕРМОЕНЕРГЕТИКА, ЗА ГРУПУ ПРЕДМЕТА ЛАБОРАТОРИЈЕ ЗА ГЕНЕРАТОРЕ ПАРЕ И НУКЛЕАРНЕ РЕАКТОРЕ.

Комисија за припрему реферата предложила је за избор једног ванредног професора на одређено време од 5 година са пуним радним временом за ужу научну област Термоенергетика, за групу предмета Лабораторије за генераторе паре и нуклеарне реакторе.

ИЗБОРНО ВЕЋЕ МАШИНСКОГ ФАКУЛТЕТА ОБАВЕШТАВА ДА ЈЕ У БИБЛИОТЕЦИ ФАКУЛТЕТА ДОСТУПАН НА УВИД ЈАВНОСТИ РЕФЕРАТ ПО КОНКУРСУ ЗА ИЗБОР ЈЕДНОГ ДОЦЕНТА НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ОД 5 ГОДИНА СА ПУНИМ РАДНИМ ВРЕМЕНОМ ЗА УЖУ НАУЧНУ ОБЛАСТ БРОДОГРАДЊА.

Комисија за припрему реферата предложила је за избор једног доцента на одређено време од 5 година са пуним радним временом за ужу научну област Бродоградња.

 ИЗБОРНО ВЕЋЕ МАШИНСКОГ ФАКУЛТЕТА ОБАВЕШТАВА ДА ЈЕ У БИБЛИОТЕЦИ ФАКУЛТЕТА ДОСТУПАН НА УВИД ЈАВНОСТИ РЕФЕРАТ ПО КОНКУРСУ ЗА ИЗБОР ЈЕДНОГ ДОЦЕНТА НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ ОД 5 ГОДИНА СА ПУНИМ РАДНИМ ВРЕМЕНОМ ЗА УЖУ НАУЧНУ ОБЛАСТ ПРОИЗВОДНО МАШИНСТВО.

Комисија за припрему реферата предложила је за избор једног доцента на одређено време од 5 година са пуним радним временом за ужу научну област Производно машинство.

 

Евентуалне примедбе на Реферат о избору треба доставити на адресу:  Машински факултет, Краљице Марије бр. 16, 11120 Београд 35, соба 121, закључно са 27.12.2019. године.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.