Свечана промоција дипломаца Машинског факултета

На Машинском факултету Универзитета у Београду протекле седмице свечано је промовисана нова генерација инжењера машинства и мастер инжењера машинства, који су студије завршили закључно с јуном ове године. На три одвојене свечаности, дипломе је добило више од хиљаду младих људи.

На факултету очекују да ће до краја године бити уручене све дипломе првог, другог и трећег нивоа студија и да у наредном периоду неће бити кашњења до којег је долазило, углавном, због процедуралних разлога.

Младим колегама,  дипломе о звршеним основним и мастер студијама, уручио је продекан за наставу, проф. др Љубодраг Тановић.  Честитајући студентима успешан завршетак студија, продекан је поручио да је то само једна етапа у њиховом животу и професионалној каријери. „Добили сте основна, елементарна знања, али то није крај вашег усавршавања. У наредном периоду очекује вас перманентно учење и прилагођавање захтевима новог времена и технолошке ере која је пред нама. На том путу врата Машинског факултета биће вам увек отворена“, истакао је проф. Тановић.

Промоцији нове генерације инжењера машинства и мастер инжењера машинства присуствовали су и чланови  Комисије за доделу диплома Машинског факултета, др Драгољуб Бекрић, шеф Службе за студентска питања и Весна Симић, секретар факултета.  

(Извор: Машински факултет)

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.